Hjælp.nu

Supporten kan kontaktes på

76 123 112

support@itfesbjerg.dk

 

 

Alle hverdage mellem 8 – 16 kan helpdesken kontaktes via support@itfesbjerg.dk eller vores klient-portal på support.itfesbjerg.dk eller på telefon 76 123 112.
Ønsker du at benytte helpdesken udenfor alm. kontortid, kan vores vagttelefon benyttes. Dette kan dog betyde afregning til en højere timesats.

MENU

Opgrader til Microsoft 365 nu og få en løsning der følger med udviklingen

 ·  Microsoft  ·  Office 365  ·  Operativsystemer  ·  Sikkerhed

Vi lever i en digitaliseret verden i en stigende udvikling – og det går stærkt! Om mindre end et år ophører supporten af Windows 7, og derfor er mange virksomheder lige nu igang med at migrere til Windows 10 og Office 365, da de udgør den mest produktive, sikre og omkostningseffektive oplevelse for virksomheder. Microsoft 365 sørger for, at din virksomhed flytter sig digitalt og følger med udviklingen.

Microsoft 365 indeholder:

Office 365, som giver dig adgang til effektivt samarbejde, dokumenter, mail, kalender og kontakter fra alle devices. Office 365 opdateres automatisk, så du altid har de nyeste funktioner. Uanset hvor du befinder dig har du altid fuld adgang til alle dine filer, dokumenter og mails, da dine data ligger sikkert i skyen.

Windows 10, den sikreste Windows-version du nogensinde får adgang til! Effektive funktioner styrer og beskytter din virksomheds data, og sørger for du altid er et skridt foran hackerne!

Enterprise Mobility + Security, gør det muligt at føle sig sikker i en mobiliseret verden. Funktionen håndterer alle de sikkerhedsmæssige foranstaltninger, der er i forbindelse med brug af smartphones. Du og dine ansatte kan derfor roligt dele data på kryds og tværs imellem hinanden – frit og sikkert.

Du får altså alt ovenstående i én pakke!

IT-sikkerheden er vigtigere end nogensinde

Den online trussel er stærkere end aldrig før med hackerangreb hver 39. sekund. Vi tager din sikkerhed lige så alvorligt, som du gør! Derfor anbefaler vi Microsoft 365, der giver dig adgang til en lang række avancerede sikkerhedsforanstaltninger der øger sikkerheden markant i din virksomhed. Med Microsoft 365 får du avanceret sikkerhed:

  • Device-styring
  • Datasikkerhed
  • Windows 10
  • Trusselsbeskyttelse
  • Identitet og adgangsstyring
  • Azure Information Protection P1
  • Office 365 Data Loss Prevention
  • Windows informationsbeskyttelse og Bitlocker
  • Avanceret compliance

Hav Microsoft 365 med på farten

Tid er i dag en kostbar ressource, og vi forsøger ihærdigt at finde flere timer til døgnet. Derfor er kommunikationen blevet mere og mere mobiliseret, og Microsoft 365 kan selvfølgelig anvendes på samtlige enheder, så du altid kan have dit arbejde med, uanset om du er på kontoret eller på farten. På denne måde kan du disponere din tid bedst muligt.

Vi har hjulpet et utal af virksomheder med at migrere til Microsoft 365 så det foregår simpelt og gnidningsløst. Vil du høre mere om Microsoft 365? Vi deler gerne vores erfaringer og viden med dig.

Tilbage
 

Vil du vide mere?

 

Først skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

 

book møde

IT Forum Esbjerg bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.