Hjælp.nu

Supporten kan kontaktes på

76 123 112

support@itfesbjerg.dk

 

 

Alle hverdage mellem 8 – 16 kan helpdesken kontaktes via support@itfesbjerg.dk eller vores klient-portal på support.itfesbjerg.dk eller på telefon 76 123 112.
Ønsker du at benytte helpdesken udenfor alm. kontortid, kan vores vagttelefon benyttes. Dette kan dog betyde afregning til en højere timesats.

MENU

Ny medarbejder til vores helpdesk

 ·  IT Forum Esbjerg  ·  Job

Vi vækster og søger derfor en kompetent systemkonsulent til vores helpdesk

Her er muligheden for et spændende og udfordrende job i en hurtigt voksende IT-virksomhed i Esbjerg. Vi søger dig, der har en relevant uddannelse inden for IT. Det vigtigste for os er, at du har den rette personlighed i form af en serviceminded og samarbejdsorienteret personlighed. Vi tilbyder et job i en økonomisk solid, ung og dynamisk virksomhed, der vækster på alle forretningsområder. Vi er meget fokuseret på at være med forrest i feltet på humor og god stemning. Er du vores nye kollega?
Som IT Forum Esbjergs nye systemkonsulent kommer du til at indgå i vores helpdeskteam på vores kontor i Esbjerg. Du arbejder med en bred vifte af forskellige virksomheder i mange forskellige brancher.

Jobbet
Du vil blive en del af et dygtigt konsulentteam der har til opgave at:
Arbejde med 1st og/eller 2nd level support i et Microsoft miljø
Udføre on-site support
Betjene en helpdesk og supportere vores kunder via telefon og/eller mail

Dine faglige kompetencer
Relevant it-baggrund, eventuelt en afsluttet IT-supporter uddannelse og har arbejdet med helpdesk arbejde tidligere
Kendskab til Microsoft teknologier

Dine personlige kompetencer
Som person er du ansvarsfuld, analytisk, imødekommende og detaljeorienteret. Du har nemt ved at skabe kontakt og trives med nye mennesker omkring dig. Du har en professionel og præsentabel fremtoning og er serviceminded. Du er også proaktiv med et stort drive og har lyst til udfordringer. Du kan holde hovedet koldt i pressede situationer, hvor kunden forventer en snarlig løsning på lige netop deres problem.
Du har solid praktisk erfaring fra en lignende stilling, og du sætter en ære i at følge dine sager helt til dørs og tage ansvar for dem.
Du kan lide at samarbejde med dine kolleger og trives med forandringer og udfordringer. Ydermere er du ivrig efter at dygtiggøre dig, og du er god til at formidle din viden til kunder, som ikke interesserer sig for det tekniske.
Ligeledes forventer vi, at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale, og at du har ren straffeattest. Det er et krav, at du har kørekort til almindelig personbil.

Vi tilbyder
Et udfordrende og afvekslende job i en spændende virksomhed med en god og humoristisk omgangstone og en kultur, der er præget af positivitet, fleksibilitet og entreprenørånd. Du får også stor grad af frihed under ansvar og fleksibilitet, der går begge veje. IT Forum Esbjerg er en succesfuld virksomhed i vækst, der ønsker at rekruttere de dygtigste medarbejdere og løbende opkvalificere dem for til stadighed at kunne tilbyde kunderne et højt fagligt niveau.
Lønnen består af en god grundløn og en pensions-, PC- og telefonordning.

Ansøgning og cv
Har du spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte direktør Dennis Hansen på tlf. 24 21 21 10. Send din ansøgning til job@itfesbjerg.dk og vedlæg dit cv med billede. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Jobbet er uden ansøgningsfrist, og der indkaldes løbende til jobsamtaler.

Tilbage
 

Vil du vide mere?

 

Først skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

 

book møde

IT Forum Esbjerg bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.