Hjælp.nu

Supporten kan kontaktes på

76 123 112

support@itfesbjerg.dk

 

 

Alle hverdage mellem 8 – 16 kan helpdesken kontaktes via support@itfesbjerg.dk eller vores klient-portal på support.itfesbjerg.dk eller på telefon 76 123 112.
Ønsker du at benytte helpdesken udenfor alm. kontortid, kan vores vagttelefon benyttes. Dette kan dog betyde afregning til en højere timesats.

MENU

Er du en af de dygtigste i branchen?

Karriere

Kunne du godt tænke dig at blive en del af vores stærke hold?

Kompetencerne hos IT Forum Esbjergs medarbejdere er afgørende for, at vi leverer den service og de ydelser, som vores kunder forventer. Hos os skal du ikke alene være dygtig til IT. Du skal også kunne tale om det på et sprog, vores kunder kan forholde sig til, være problemløsende, konstruktiv og ikke mindst en god kollega, 

Kan du leve op til det, passer du perfekt til vores team. 

Send gerne en uopfordret ansøgning – vi ansætter jævnligt nye medarbejdere, så vi kan følge med væksten og efterspørgslen fra vores kunder.

Send din ansøgning til job@itfesbjerg.dk.   

I øjeblikket søger vi en salgschef, så hvis du har et sælgerhjerte udover det sædvanlige, hører vi gerne fra dig. 

Læs mere om stillingen som salgschef

IT Forum Esbjerg bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.