Hjælp.nu

Supporten kan kontaktes på

76 123 112

support@itfesbjerg.dk

 

 

Alle hverdage mellem 8 – 16 kan helpdesken kontaktes via support@itfesbjerg.dk eller vores klient-portal på support.itfesbjerg.dk eller på telefon 76 123 112.
Ønsker du at benytte helpdesken udenfor alm. kontortid, kan vores vagttelefon benyttes. Dette kan dog betyde afregning til en højere timesats.

MENU

Er du en af de dygtigste i branchen?

Karriere

Vil du være en del af vores team?

Vi har fuld fart fremad, og vores rivende udvikling gør, at vi altid er på udkig efter de største talenter i IT-branchen.

Vores ambitionsniveau er skyhøjt, så vi tilbyder dig meget mere end blot et job. Vi brænder alle for vores arbejde og vi prioriterer at løfte i flok.

Uanfægtet af, om du er supporter, softwareudvikler, systemkonsulent eller sælger, vægter vi faglig udvikling. Du får et fagligt boost, når dine kompetencer vokser til efteruddannelser, seminarer, kurser og workshops.

Et godt samarbejde samt kollegialt sammenhold er fundamentet for arbejdsglæde. Vi er til gode grin og en uformel omgangstone på kontoret – ligesom vi godt kan lide at have det sjovt efter arbejde. Vores personaleaktiviteter strækker sig fra at nyde en dejlig middag til sved på panden til Vestkystløbet.

Kan du tilføre IT Forum Esbjerg værdi?

Send gerne en uopfordret ansøgning – vi ansætter jævnligt nye medarbejdere, så vi kan følge med væksten og efterspørgslen fra vores kunder.

 

Send din ansøgning til job@itfesbjerg.dk.   

IT Forum Esbjerg bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.