Hjælp.nu

Supporten kan kontaktes på

76 123 112

support@itfesbjerg.dk

 

 

Alle hverdage mellem 8 – 16 kan helpdesken kontaktes via support@itfesbjerg.dk eller vores klient-portal på support.itfesbjerg.dk eller på telefon 76 123 112.
Ønsker du at benytte helpdesken udenfor alm. kontortid, kan vores vagttelefon benyttes. Dette kan dog betyde afregning til en højere timesats.

MENU

Lad os mødes!

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde. Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

(Vi vender tilbage indenfor 24 timer)

Sådan arbejder vi

En driftssikker og velfungerende IT-løsning bygger på en kombination af kompetencer, struktureret omhyggelighed og lang erfaring tilsat engagerede medarbejdere. Vi har udviklet og gennemtestet vores metoder, så du får fuld fleksibilitet og gennemskuelighed i din IT-løsning.

 

01.

Analyse

Afklaring af behov og udfordringer

 

Vi begynder altid samarbejdet med at få overblik over det behov og udfordringer, din virksomhed har i forhold til IT.

02.

Løsning

Designet til dit behov

 

Analysen danner grundlag for konkrete anbefalinger til løsning og budget. Vi giver dig et enkelt overblik, så du nemt kan vælge til og fra.

03.

Implementering og drift

Stabilitet og tilgængelighed døgnet rundt

 

Vi overvåger, vedligeholder og supporterer. Kan vi se, at dine behov ændrer sig, kontakter vi dig, så udfordringer bliver løst, før de bliver til problemer.

IT Forum Esbjerg bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.