Vi dækker dine IT-behov

 

Når du outsourcer din IT til os, får du en IT-partner, der tager (med)ansvar for din virksomhed. Med partnerskabet får du frigivet ressourcer, som du kan bruge til at optimere virksomheden. Vores stærke kompetencer sikrer en sammenhængende løsning, der har fokus på din forretning og således nemt kan skaleres op og ned efter behov.

Spar tid ved IT-outsourcing

For os handler IT ikke kun om Hosting og ny teknologi – det handler om, hvordan vi kan optimere vores kunders forretning. Derfor er vores fokus på et tæt samarbejde og dialog, baseret på tillid og forretningsforståelse. Når du outsourcer din virksomheds IT til os, sørger vi for at være på forkant med evt. problemer. Vores specialister undersøger, hvor det betaler sig at optimere og sætte ind, så din virksomhed bliver mindre sårbar og arbejdsgangen mere fleksibel. Ved at overlade outsourcing til os frigiver du dyrebare ressourcer, som du bedre kan bruge på dine fokusområder.

 

hvordan gør jeg det?

Agil og fleksibel samarbejdspartner

Har I brug for mere kapacitet i spidsperioder? og nedjustering i lavsæsonen? Vi tilbyder din virksomhed en god fleksibilitet, hvor vi kan skrue op og ned for dine IT-services, så de passer til din forretning. Opstår behovet for at opskalere, kan vi hurtigt implementere ny teknologi, som passer til din nye situation. Kort sagt sørger vi for, at din virksomhed er omstillingsparat.

 

Jeg vil gerne vide mere

 

Minimer virksomhedens nedetid

Det er i dag altafgørende at have adgang til digitale ressourcer for at kunne drive forretning. Uanset om det drejer sig om kontor, lager eller noget tredje – så skal det bare virke. Det kan have enorme økonomiske og pragmatiske konsekvenser for virksomheden, hvis der er et længerevarende nedbrud.

Desværre kan det være svært helt at undgå nedetid, også grundet en markant stigning i cyber-kriminalitet. Men hvis ulykken indtræffer, er vi til rådighed 24/7 og kan dermed sørge for, at du er oppe at køre igen hurtigst muligt efter et nedbrud.

 

HØR HVORDAN

Support 24/7

Der er næsten ikke noget værre, end når IT ikke fungerer. Det sænker både effektiviteten og arbejdsglæden hos medarbejderne. Vores dygtige team er klar til at hjælpe både remote og on-site 24/7, så du hurtigt kan komme videre. Uanset hvilke udfordringer du har, så ringer du bare – vi er her for at hjælpe.

 

Lad os snakke

 

Rådgivning der giver mening

Med vores rådgivning hjælper vi virksomheder med deres IT udfordringer. Vi er nysgerrige og stiller spørgsmål til IT-strategien. Kun på denne måde, kan vi konstruktivt udfordre dig til at se, om du har valgt den mest optimale strategi – vi kan hurtigt se, hvor det bedst betaler sig at optimere og sætte ind. Sammen udarbejder vi realiserbare mål og krav, så virksomheden har de bedste forudsætninger for at agere inden for deres felt og faglighed. Det sikrer dig et større overblik og de bedste forudsætninger for at træffe IT-beslutninger, der øger effektiviteten i din virksomhed.

 

Ja tak, Lad os snakke

 

Din sikkerhed er vigtig

IT er i dag livsnerven i de fleste virksomheder. Derfor rammer sårbarheden for angreb, nedbud og efterfølgende nedetid markant. Vi tager din sikkerhed alvorligt og sikrer, at virksomheden er beskyttet mod interne og eksterne trulser. Vi overvåger og beskytter virksomhedens data mod bl.a. virus, ransomware og spam. Vi sørger også for at holde både PC´er og firewalls opdateret. Dermed kan du fokusere på det, du er bedst til uden at skulle bekymre dig om din IT-sikkerhed.

 

HØR HVORDAN

 

3 grunde til, at du skal vælge IT-outsourcing hos os

 

 

 

Faste, lave udgifter – altid:

Hos os undgår du uforudsete og ubehagelige overraskelser i IT-budgettet. Vi laver en COMPLET-IT aftale, som passer til netop din forretningsmodel. Inden vi indgår en aftale, laver vi et grundigt analysearbejde af dine behov og ønsker, så vi på den måde kan garantere dig en månedsfakutra, der holder budgettet.

IT-support 24/7:

At binde alt ansvar for din virksomheds IT op på én person kan være både risikabelt og ufleksibelt. Hvis du outsourcer din IT til os, kan du og dine medarbejdere få adgang til kyndig IT-support døgnet rundt, alle årets dage. Det gør din virksomhed mindre sårbar og arbejdsgangen mere fleksibel.

Smertefri og nem overflytning:

Er du bekymret for, om overflytning af jeres IT-system vil volde problemer? For os er problemfri og ligetil migrering en mærkesag. Netop derfor beskriver vi alt det, vi sammen har aftalt ned til mindste detalje og holder planlægningsmøder, så alt foregår så smertefrit som muligt.

 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde