Hjælp.nu

Supporten kan kontaktes på

76 123 112

support@itfesbjerg.dk

 

 

Alle hverdage mellem 8 – 16 kan helpdesken kontaktes via support@itfesbjerg.dk eller vores klient-portal på support.itfesbjerg.dk eller på telefon 76 123 112.
Ønsker du at benytte helpdesken udenfor alm. kontortid, kan vores vagttelefon benyttes. Dette kan dog betyde afregning til en højere timesats.

MENU

Frihed, stabilitet og sikkerhed

Hostingcertifikatet er kvalitetsmærket for IT-hosting

hostingmrk

Hostingcertifikatet

Hostingcertifikatet er et kvalitetsmærke, som bygger på en certificering. Hostingcertifikatet er lavet for at hjælpe købere af IT-hosting med at vælge den bedst mulige hostingløsning. Samtidig gør Hostingcertifikatet det muligt for IT-hostere at dokumentere deres kvalitet. Hosting er et nyt område i vækst, og der er mange forskellige bud på, hvad hosting overhovedet er, og hvad der er god hosting.

Hostingcertifikatet er en gennemarbejdet løsning på, hvad kvalitetshosting er, og hvordan det dokumenteres.Hostingcertifikatet gives til IT-hostere, som kan dokumentere, at de har styr på forretningen. Når du vælger en leverandør med Hostingcertifikatet , er specielt tre ting med til at give dig ro i sjælen:

Orden i maskinrummet

For at du som kunde kan modtage en ydelse i aftalt og stabil kvalitet, skal din hostingleverandør kunne sit kram og have styr på sine processer. Hostingcertifikatet forudsætter, at hosteren har beskrevet sine processer ud fra regelsættet i ISO27002-standarden, og at disse beskrivelser og processer bliver revideret af en autoriseret revisor med speciale i IT.

Styr på økonomien

Som hostingkunde har du også interesse i, at din leverandør er en veldrevet og stabil virksomhed. Derfor forudsætter Hostingcertifikatet, at hosterens økonomi og forsikringsforhold er solide, også fremadrettet, og at der ikke skyldes penge til det offentlige.

Som en del af certificeringen skal virksomhedens nyeste årsrapport være offentlig tilgængelig.

IT Forum Esbjergs årsrapport for 2015 kan læses her.

Se vores Hostingcertifikat her.

Årlig fornyelse

For at bevare Hostingmærket, skal IT-hosteren gennemgå en årlig certificeringsproces. Det er din garanti for, at din hostingcertificeret leverandør til stadighed har styr på kvaliteten. Desuden vil kravene for at opnå Hostingcertifikatet løbende blive skærpet, bl.a. som en afspejling af, at hostingbranchen modnes.

Læs mere på www.hostingcertifikatet.dk

 

Vil du vide mere?

 

Først skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

 

book møde