Hjælp.nu

Supporten kan kontaktes på

76 123 112

support@itfesbjerg.dk

 

 

Alle hverdage mellem 8 – 16 kan helpdesken kontaktes via support@itfesbjerg.dk eller vores klient-portal på support.itfesbjerg.dk eller på telefon 76 123 112.
Ønsker du at benytte helpdesken udenfor alm. kontortid, kan vores vagttelefon benyttes. Dette kan dog betyde afregning til en højere timesats.

MENU

Frihed, stabilitet og sikkerhed

Når vi tager ansvaret for din virksomheds data og IT-drift, kan du forvente en nem hverdag med fuld fleksibilitet og kontrol. Hos os bliver dine data opbevaret sikkert og lettilgængeligt for dig og dine medarbejdere. Får du behov for support, har du ét nummer at ringe til – uanset hvad det drejer sig om.

hostingmrk

Topmoderne teknologi gør

hverdagen nem

Data skal være tilgængelig hvor som helst, når som helst, men ikke for hvem som helst. Sikkerheden må aldrig være afhængig af en enkelt medarbejders handlinger, og backup skal altid være til rådighed, hvis det skulle blive nødvendigt.

Hosting, IT-outsourcing, cloud-baseret drift. Kært barn har mange navne, Det, du har brug for at vide, er, at når IT Forum Esbjerg tager ansvaret for din virksomheds data, ser vi det som vores opgave at sikre dig og dine medarbejdere de bedste arbejdsforhold.

Vi har udviklet driftssikre, tilgængelige og sikre hosting-løsninger, som kan sammensættes og tilpasses, så de passer præcis til dine behov og interesser. Vi kan tage hele ansvaret for, at din IT-løsning fungerer, eller vi kan tage den del, som du har mest brug for at blive aflastet på.

Det giver dig frihed til at fokusere på din forretning.

Hos IT Forum Esbjerg har vi udviklet og gennemtestet alle vores væsentligste forretningsgange. Vi er en af de få udbydere på markedet, som er certificeret med Hostingmærket, og det gør os til en af de førende i branchen i forhold til sikkerhed, skalerbarhed og support.

Det lyder dyrt, men det er det ikke. Det er langt billigere end at etablere en løsning selv.

Vi sørger for, at den løsning, du får, er tilpasset din virksomhed og dine behov. Data opbevares altid på opdaterede og overvågede servere med fuld backup og redundans. Fuld kontrol kombineret med fuld fleksibilitet og frihed. Det er vores definition på effektive IT-løsninger.

 

 Tekniske detaljerbook møde

hostingsky

 

 

Din frihed – vores ansvar

  • Altid opdateret teknologi og hardware
  • Optimal fleksibilitet og skalerbarhed
  • Garanteret oppetid på 99,5 %
  • Overvågning af servere 24/7
  • Fuld kontrol over udgifter
  • Løbende tests af sikkerhedssystemer
  • Fuld tilgængelighed
  • Løbende opdatering af software og licenser
  • Adgang til driftsteknikere døgnet rundt

Fordele

Ekstern service af din IT-løsning betyder ikke alene lavere omkostninger. Det giver også forretningsmæssige fordele.

 

Tryghed Økonomi Teknik

hostingmrk

CERTIFICERET IT-HOSTING

IT Forum Esbjergs hosting er certificeret gennem BFIH. Hostingcertifikatet er skabt for at højne standarden og sikre hosting-kunderne markedets bedste løsninger. Hostingcersifikatet er din garanti for, at IT Forum Esbjerg er en af Danmarks førende leverandører af hosting.

Vi har tilbudt certificeret hosting siden 2014. Hvert år bliver vores udstyr og processer gennemgået af en IT-revisor, ligesom vores økonomi bliver gennemset af en specialist.  

Alle vores servere er placeret på dansk jord, hvilket betyder, at de er fysisk tilgængelige inden for meget kort tid, og forenkler de regler, du skal overholde i hht. EU’s forordning om persondatabeskyttelse.

Medlem af brancheforeningen

IT Forum Esbjerg er medlem af Brancheforeningen for IT-hosting-virksomheder i Danmark, BFIH.

BFIH blev startet i 2011 som samlingspunkt for danske it-hostere, der ønskede at arbejde aktivt for at øge kvaliteten af it-hostingydelser i Danmark. It-hosting og kvalitet er stadig det centrale omdrejningspunkt for alt, hvad brancheforeningen foretager sig. 

Foreningens formål er at højne kvalitets- og sikkerhedsniveauet inden for kommercielt salg af IT-hosting ydelser. Når du vælger en samarbejdspartner blandt BFIH’s medlemmer, er du derfor sikker på, at niveauet er højere end branchens generelle standard i Danmark.

Ingen bindinger af kapital

Investeringer i servere, sikkerhedssystemer mv. kan sjældent betale sig for små og mellemstore virksomheder.

Når du vælger IT Forum Esbjerg til at varetage jeres IT-løsning, er der ingen store investeringer forbundet med, at jeres data skal opbevares på topmoderne servere med state-of-the-art sikkerhed implementeret på såvel software som hardware. Vi har et team af tekniske specialister ansat på fuldtid, og yder driftssupport døgnet rundt.

Kend udgifterne

Hosting af din virksomheds data giver dig fuld kontrol og forudsigelighed i forhold til udgifter til hosting, drift og opgraderinger både i dag og fremadrettet.

Samarbejdsaftalen kan sammensættes, så du opnår fuld skalerbarhed i forhold til din virksomheds behov for såvel hardware som software. Får din virksomhed behov for at justere aftalen på grund af ændrede forudsætninger, tilpasses aftalen fra måned til måned.

HARDWARE OG SOFTWARE

Vores topmoderne datacenter er opbygget redundant med bl.a. kølesystem, nødstrømsanlæg, avancerede firewalls, kraftigt netværk, 24/7 overvågning af servere, adgangskontrol, automatisk brandslukning, alarmsystem samt videoovervågning af bygningen.

Alle serverer og systemer holdes konstant opdaterede med den nyeste software og licenser. Vores sikkerhedssystemer baserer sig blandt andet på centraltstyrede proaktive antivirus-systemer, som beregner datas adfærd.

backup

Som standard tager IT Forum Esbjerg automatisk backup af alle data hver nat og gemmer i syv dage. Det giver mulighed for, at vi kan genskabe data inden for den tidsramme, uanset om fejlen skydes en teknisk eller menneskelig fejl. Backup’en opbevares på servere med de samme høje krav til kvalitet og sikkerhed, som vi stiller til vores primære servere. 

Vi har mulighed for at tilpasse backup mulighederne, så de passer til din virkosomhed – det kan eksempelvis være, at I gerne vil have gemt jeres backup i længere tid.

Den rigtige IT partner


”Det taler for sig selv, at vi har haft IT Forum som vores IT-leverandør gennem 12 år.
Vi har fundet en samarbejdspartner, som hjælper med at finde balancen mellem alt det nye og de velafprøvede og driftssikre teknologier – og det styrker i sidste instans vores forretning”

Designa A/S

”Skiftede server uden bøvl. IT Forum havde planlagt hele forløbet
Opsætning af ny server, flytning af emails og tilhørende fjernbackup forløb uden problemer. IT Forum havde planlagt hele forløbet og testet vores mest kritiske punkter.”

Esbjerg Skibsproviantering

”Outsourcing af IT er en tillidssag: Ansvar og tryghed er nøgleord.
IT Forum går til opgaverne på en måde, så vores medarbejdere er trygge. Alle vores ansatte er dygtige undervisere, der kræver IT-udstyr, som både er opdateret og funktionelt – hver dag. Dette har IT Forum forståelse for – og det er vigtigt, når hele driften er outsourcet.”

Esbjerg Realskole