Hjælp.nu

Supporten kan kontaktes på

76 123 112

support@itfesbjerg.dk

 

 

Alle hverdage mellem 8 – 16 kan helpdesken kontaktes via support@itfesbjerg.dk eller vores klient-portal på support.itfesbjerg.dk eller på telefon 76 123 112.
Ønsker du at benytte helpdesken udenfor alm. kontortid, kan vores vagttelefon benyttes. Dette kan dog betyde afregning til en højere timesats.

MENU

Frihed, stabilitet og sikkerhed

Når vi tager ansvaret for din virksomheds data og IT-drift, kan du forvente en nem hverdag med fuld fleksibilitet og kontrol. Hos os bliver dine data opbevaret sikkert og lettilgængeligt for dig og dine medarbejdere. Får du behov for support, har du ét nummer at ringe til – uanset hvad det drejer sig om.

hostingmrk

Topmoderne teknologi gør

hverdagen nem

Hosting, IT-outsourcing, cloud-baseret drift. Kært barn har mange navne.

Er du ansvarlig for din virksomheds IT? Har du svært ved at overskue de mange opgaver, det indebærer? Teknologi, økonomi og sikkerhed er blot nogle af de områder, du skal holde styr på. Du kan slippe for at tænke på alt dette ved at outsource. 

Få mere tid

Ved at outsource bruger du mindre tid på administration af IT – fx server- og PC-administration – som giver dig tid til at fokusere på netop dine kernekompetencer. Der er så mange facetter af IT, men outsourcing frigør dine ressourcer, da vi tager ansvaret for, at alt er, som det skal være.

Slip for at bekymre dig om teknologi

Fysiske servere skal kontinuerligt fornyes – og det er dyrt! Det er faktisk billigere at outsource din virksomheds servere frem for at investere i nye. Det kan være svært ved at vurdere, hvornår servere egentlig bør udskiftes for ikke at have for mange driftsomkostninger. Du slipper for at holde trit med den teknologiske udvikling inden for serverløsninger ved at outsource din IT hos os. Vi sørger nemlig for, at de servere, som dine data opbevares i, altid er opdaterede, overvågede, har fuld backup og redundans.

Et serverrum kræver særlige fysiske rammer. Det skal fx være aflåst, have aircondition og nødstrøm. Ofte lever virksomheder ikke op til disse krav – og det kan have konsekvens for levetiden på serverne. Har du tænkt på, hvad der sker, hvis nogen taber en kop kaffe eller løber med serverne?

Økonomisk overblik

Du får desuden et overblik over de faktiske omkostninger ved din virksomheds IT-drift, som typisk overrasker mange positivt. Budgettet bliver nemlig ikke væltet af pludselige nedbrud eller lignende, da sårbarheden reduceres betydeligt.

Du kan samtidigt få din revisor til at smile bredt. Når du outsourcer hos os, får du nemlig udleveret revisorerklæringen ISAE – en international standard – der bruges til revision og erklæringsopgaver.

Erklæringen er udarbejdet af en uafhængig revisor og indikerer, at vi opfylder særlige krav om:

 • sikkerhed
 • netværk
 • overvågning
 • backup
 • kravene til serverrummets fysiske rammer

Du skal ikke længere være eksperten

Vi er eksperter inden for outsourcing, hvilket vi har bevist gennem vores Hostingcertificering, som sikrer, at din virksomheds IT er i kyndige hænder. Certificeringen er et kvalitetsmærke, der indikerer, at vi har dokumenteret styr på vores virksomhed. Vi lever op til brancheforeningens skrappe krav om bl.a. drift, sikkerhed, kompetencer og økonomi. Din virksomhed er med andre ord i gode hænder: der kommer ingen uventede og frustrerende overraskelser, som koster mange penge og energi. Løsningen skaber med andre ord værdi for din virksomhed. 

Vil du vide mere? Læs om vores certificering.

 

 

 Tekniske detaljerbook møde

hostingsky

 

 

Din frihed – vores ansvar

 • Altid opdateret teknologi og hardware
 • Optimal fleksibilitet og skalerbarhed
 • Garanteret oppetid på 99,5 %
 • Overvågning af servere 24/7
 • Fuld kontrol over udgifter
 • Løbende tests af sikkerhedssystemer
 • Fuld tilgængelighed
 • Løbende opdatering af software og licenser
 • Adgang til driftsteknikere døgnet rundt

Fordele

Ekstern service af din IT-løsning betyder ikke alene lavere omkostninger. Det giver også forretningsmæssige fordele.

 

Tryghed Økonomi Teknik

hostingmrk

CERTIFICERET IT-HOSTING

IT Forum Esbjergs hosting er certificeret gennem BFIH. Hostingcertifikatet er skabt for at højne standarden og sikre hosting-kunderne markedets bedste løsninger. Hostingcersifikatet er din garanti for, at IT Forum Esbjerg er en af Danmarks førende leverandører af hosting.

Vi har tilbudt certificeret hosting siden 2014. Hvert år bliver vores udstyr og processer gennemgået af en IT-revisor, ligesom vores økonomi bliver gennemset af en specialist.  

Alle vores servere er placeret på dansk jord, hvilket betyder, at de er fysisk tilgængelige inden for meget kort tid, og forenkler de regler, du skal overholde i hht. EU’s forordning om persondatabeskyttelse.

Medlem af brancheforeningen

IT Forum Esbjerg er medlem af Brancheforeningen for IT-hosting-virksomheder i Danmark, BFIH.

BFIH blev startet i 2011 som samlingspunkt for danske it-hostere, der ønskede at arbejde aktivt for at øge kvaliteten af it-hostingydelser i Danmark. It-hosting og kvalitet er stadig det centrale omdrejningspunkt for alt, hvad brancheforeningen foretager sig. 

Foreningens formål er at højne kvalitets- og sikkerhedsniveauet inden for kommercielt salg af IT-hosting ydelser. Når du vælger en samarbejdspartner blandt BFIH’s medlemmer, er du derfor sikker på, at niveauet er højere end branchens generelle standard i Danmark.

Ingen bindinger af kapital

Investeringer i servere, sikkerhedssystemer mv. kan sjældent betale sig for små og mellemstore virksomheder.

Når du vælger IT Forum Esbjerg til at varetage jeres IT-løsning, er der ingen store investeringer forbundet med, at jeres data skal opbevares på topmoderne servere med state-of-the-art sikkerhed implementeret på såvel software som hardware. Vi har et team af tekniske specialister ansat på fuldtid, og yder driftssupport døgnet rundt.

Kend udgifterne

Hosting af din virksomheds data giver dig fuld kontrol og forudsigelighed i forhold til udgifter til hosting, drift og opgraderinger både i dag og fremadrettet.

Samarbejdsaftalen kan sammensættes, så du opnår fuld skalerbarhed i forhold til din virksomheds behov for såvel hardware som software. Får din virksomhed behov for at justere aftalen på grund af ændrede forudsætninger, tilpasses aftalen fra måned til måned.

HARDWARE OG SOFTWARE

Vores topmoderne datacenter er opbygget redundant med bl.a. kølesystem, nødstrømsanlæg, avancerede firewalls, kraftigt netværk, 24/7 overvågning af servere, adgangskontrol, automatisk brandslukning, alarmsystem samt videoovervågning af bygningen.

Alle serverer og systemer holdes konstant opdaterede med den nyeste software og licenser. Vores sikkerhedssystemer baserer sig blandt andet på centraltstyrede proaktive antivirus-systemer, som beregner datas adfærd.

backup

Som standard tager IT Forum Esbjerg automatisk backup af alle data hver nat og gemmer i syv dage. Det giver mulighed for, at vi kan genskabe data inden for den tidsramme, uanset om fejlen skydes en teknisk eller menneskelig fejl. Backup’en opbevares på servere med de samme høje krav til kvalitet og sikkerhed, som vi stiller til vores primære servere. 

Vi har mulighed for at tilpasse backup mulighederne, så de passer til din virkosomhed – det kan eksempelvis være, at I gerne vil have gemt jeres backup i længere tid.

Den rigtige IT partner


”Det taler for sig selv, at vi har haft IT Forum som vores IT-leverandør gennem 12 år.
Vi har fundet en samarbejdspartner, som hjælper med at finde balancen mellem alt det nye og de velafprøvede og driftssikre teknologier – og det styrker i sidste instans vores forretning”

Designa A/S

”Skiftede server uden bøvl. IT Forum havde planlagt hele forløbet
Opsætning af ny server, flytning af emails og tilhørende fjernbackup forløb uden problemer. IT Forum havde planlagt hele forløbet og testet vores mest kritiske punkter.”

Esbjerg Skibsproviantering

”Outsourcing af IT er en tillidssag: Ansvar og tryghed er nøgleord.
IT Forum går til opgaverne på en måde, så vores medarbejdere er trygge. Alle vores ansatte er dygtige undervisere, der kræver IT-udstyr, som både er opdateret og funktionelt – hver dag. Dette har IT Forum forståelse for – og det er vigtigt, når hele driften er outsourcet.”

Esbjerg Realskole

IT Forum Esbjerg bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.