bg-description

Firewall

Vidste du at hvis din virksomhed kan tilgå nettet, kan nettet også tilgå din virksomhed? 

Den sikkerhed som udbyderen af dit internet tilbyder dig i den standard boks, er slet ikke sikker. Det kræver specielt udstyr at sikre jeres interne netværk og servere imod udefrakommende, som vil tvinge sig adgang til jeres netværk og derved jeres servere og data.

Hos IT Forum Esbjerg tilbyder vi en række produkter til netop at matche jeres behov for sikkerhed imellem internettet og jeres interne netværk. Jeres sikkerhed betyder meget for os, og derfor kan du være sikker på at få den helt rigtige rådgivning i forbindelse med anskaffelse af en firewall, da vi ved hvor vigtig jeres data er for jer.

En firewall fra IT Forum Esbjerg betyder også at man kan koble andre kontorer sammen i ét netværk, selvom de er geografisk adskilt. Afdelingen i Kina, Tyskland eller blot den anden side af byen, kan tilgå virksomhedens interne netværk og derved de samme servere og data som de andre i virksomheden allerede kan.

Endvidere kan folkene ude i marken tilgå serverne og data ved at bruge en krypteret VPN forbindelse som de kan åbne, når der er behov for at kunne tilgå virksomhedens data ude i marken eller derhjemme.

En Firewall fra IT Forum Esbjerg gør:

  • At du øger din sikkerhed imod hackere
  • At vi hurtigt kan stille med en ny, skulle der ske nedbrud
  • At din virksomhed bliver mere fleksibel
  • At jeres medarbejdere kan tilgå data uanset hvor de befinder sig

 

Kontakt os for at høre mere